O nama

Privatna ordinacije dentalne medicine Josip Krešo, dr. med. dent. počela je s radom 1. ožujka 2017., dok je Zdravstvena ustanova dentalne medicine, Josip Krešo dr. med. dent. otvorena u studenom 2021. godine.

Obje ordinacije imaju sklopljene ugovore s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje te pacijenti koji su nam dali povjerenje i odabrali nas kao svog stomatologa primarne zdravstvene zaštite mogu ostvarivati svoja prava sukladno standardu koji propisuje HZZO.

Josip Krešo, dr. med. dent. diplomirao je 2012. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U cilju pružanja besprijekorne usluge svojim pacijentima, kontinuirano se educira i usavršava svoje znanje na stručnim kongresima i simpozijima, kako u Republici Hrvatskoj tako i u inozemstvu. 2021. godine upisuje specijalizaciju iz Stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U svojem radu primjenjuje najnovije tehnologije i znanja iz područja dentalne medicine te stalno proširuje ponudu svojih stomatoloških usluga. Područje od posebnog interesa mu je estetska stomatologija, stoga svoju djelatnost posebice razvija upravo u tom smjeru.

Imajući na umu strah pacijenata od posjeta stomatologu, u našim ordinacijama se svakom pacijentu pristupa individualno, s ciljem pružanja maksimalno ugodnog i bezbolnog tretmana.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazane kvalitete, a ujedno predstavljaju najsuvremenija tehnološka dostignuća. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših pacijenata, koji nas svakim svojim dolaskom potiču da težimo još boljem.

NAŠ TIM

TONI MARTINČEVIĆ, dr. med. dent.

Toni Martinčević, dr. med. dent. diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U cilju pružanja najkvalitetnije usluge pacijentima, kontinuirano sudjeluje na brojnim stručnim domaćim i inozemnim kongresima, edukacijama i tečajevima. Kao granu dentalne medicine od užeg interesa ističe stomatološku protetiku, a uz istu, veliki fokus stavlja na popularne nekirurške estetske zahvate (Botox, hijaluronski dermalni fileri…). Član je Hrvatskog društva estetske medicine (HDEM).

LORENA KORES, dent. teh. / dent. asist.

SANJA MARTINČEVIĆ, medicinska sestra